AANMELDEN

Vanaf nu kan je je aanmelden als vrijwilliger voor Down The Rabbit Hole 2022. Wanneer je een binding hebt met het kerkdorp Bergharen en lid bent van één van de verenigingen die meedoen met "Down The Rabbit Hole - vrijwilligers Bergharen" moet je dat aangeven bij je aanmelding. Als je géén binding hebt met één van de verenigingen kan je bij het inschrijven kiezen voor "Geen vereniging".

De verenigingen controleren of je daadwerkelijk lid bent. Na het inschrijven ontvang je een bevestigingsmail.

AANMELDPROCEDURE

Zodra je je inschrijf om mee te helpen bij Down The Rabbit Hole ben je zeker van je deelname als vrijwilliger. Behalve als er meer vrijwilligers zijn dan dat we plek hebben, dan kom je op een zogenoemde reservelijst. Voorwaarde is wel dat je slaagt voor je verkeersregelaarsexamen.

Daarnaast moet je je mail goed in de gaten houden, want via het mailadres dat je gebruikt hebt bij je inschrijving, vragen we je om extra gegevens om je aanmelding definitief te maken en houden we je op de hoogte van de laatste informatie. Mocht je op de reservelijst staan dan ontvang je ook op dit mailadres informatie als er plekken vrij komen.

VERKEERSREGELAARSEXAMEN

Iedereen die wil werken voor stichting LBG Bergharen moet een verkeersexamen afleggen. Het online verkeersexamen wordt gefaciliteerd door de gemeente Beuningen. Dit is de gemeente waar Down The Rabbit Hole plaatsvindt. Alle vrijwilligers die het verkeer regelen op DTRH vallen daarom onder de verantwoordelijkheid van de gemeente Beuningen.

Als jij je aanmeldt als vrijwilliger (ook als je je aanmeldt voor de reservelijst), ontvang je een bevestigingse-mail. In deze e-mail vind je ook een link naar het online verkeersexamen. Zorg ervoor dat je dit examen zo snel mogelijk succesvol afrondt. Dit is een vrij eenvoudig examen en voor iedereen te maken. Alleen vrijwilligers die geslaagd zijn voor het verkeersexamen kunnen werken via stichting LBG Bergharen.