AANMELDPROCEDURE

"Ik wil mij afmelden als vrijwilliger voor LBG Bergharen. Mag een vriend i.p.v. mij komen?"
Het is helaas niet mogelijk een vriend in plaats van jou te laten werken. Indien jij afzegt, wordt iemand van de reservelijst opgeroepen. Afmelden kan door een mail te sturen naar info@downtherabbitholevrijwilligers.nl

"Ik heb vorig jaar ook voor jullie gewerkt. Is het verplicht om de instructie te volgen?"
Nadat je jezelf hebt aangemeld als vrijwilliger, ontvang je een vrijwilligersinstructie. Lees deze goed door om niet voor verassingen komen te staan en omdat de regels en richtlijnen automatische gelden op het moment dat je als vrijwilliger gaat werken. De vrijwilligersinstructie ontvang je nadat jij je SVNL certificaat heb behaald. Het is verplicht om het SVNL certificaat te behalen, dit houdt in dat je aan het werk mag als evenementenverkeersregelaar. Dit certificaat is maar één jaar geldig, het is dus wel belangrijk dat je opnieuw het certificaat behaald. .

"Mijn identiteitsbewijs is verlopen. Is dit een probleem?"
Op het moment dat jij je als vrijwilliger hebt ingeschreven, ben je verplicht een geldig identiteitsbewijs in je bezit te hebben en dit ook bij je te dragen. Indien je identiteitsbewijs niet geldig is, kun je niet werken voor DTRH en word je dus geweigerd.

"Wat is een geldig identiteitsbewijs?"
Een paspoort, een EU ID-kaart en een Nederlands rijbewijs zijn geldige identiteitsbewijzen. Kom je uit het buitenland, moet je een geldige werkvergunning (TWV) kunnen laten zien.

"Ik slaag niet voor het online verkeersregelaarsexamen. Wat nu?"
Als jij niet slaagt voor het online verkeersregelaarsexamen, kun je niet aan de slag als vrijwilliger op DTRH.

WERKTIJDEN

"Ik kan plotseling toch niet werken”. Wat betekent dat? "
Dat de vereniging waarvoor jij werkt voor een vervanger moet zorgen. Daarnaast zal de vereniging de kosten van de kaart die je hebt ontvangen op je gaan verhalen, omdat je de gemaakte afspraak niet nakomt.

"Kan ik gelijktijdig werken samen met mijn vrienden?"
Wanneer je je aanmeldt kan je bij "Samenwerken" vier namen aangeven waar je graag mee ingedeeld wordt, zodat je op gelijktijdige tijden werkt en dus ook tegelijkertijd vrij bent om naar het festival te gaan. Hier proberen we vooraf bij het plannen zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar er is helaas geen garantie..

"Ik wil heel graag een band zien. Is het mogelijk om niet te hoeven werken als zij optreden?"
De planning van LBG Bergharen laat het helaas niet toe om verzoekjes in te dienen.

"Ik moet ’s middags werken en iemand anders ’s avonds. Mogen wij misschien met elkaar ruilen?"
Alleen wanneer dat tijdig bij de coördinatoren is ingediend en dat geen verhindering oplevert voor de gemaakte planning.

WERKZAAMHEDEN

"Welke werkzaamheden moet ik uitvoeren?"
Op de pagina Werkzaamheden kun je lezen welke vrijwilligerswerkzaamheden er zijn.

"Kan ik als vrijwilliger werken als ik niet als verkeersregelaar wil werken?"
Alle mensen die zich aanmelden, moeten minimaal beschikbaar zijn als verkeersregelaar.

VERBLIJF

"Vanaf hoe laat mag ik de medewerkerscamping op?"
De medewerkerscamping is op dinsdag 28 juni 2022 vanaf 08:00 uur geopend.

"Zijn caravans toegestaan op de medewerkerscamping?"
Voor vrijwilligers van LBG Bergharen is het niet toegestaan een caravan of camper mee te nemen naar Down The Rabbit Hole.

"Mijn vrienden hebben een ticket voor Down The Rabbit Hole en staan op de festivalcamping. Is het oké als ik bij hen overnacht?"
Vrijwilligers van LBG Bergharen mogen niet op de reguliere campings van het festival overnachten, alleen op de medewerkerscamping.

VERGOEDING

"Welke vergoeding krijg ik voor het werken voor LBG Bergharen?"
In ruil voor je vrijwilligerswerk mag je afhankelijk van hoelang je hebt gewerkt het festival één of meerdere dagen bezoeken en overnachten op de medewerkerscamping. De vereniging of stichting waar jij voor werkt krijgt daarnaast een vrijwilligersbijdrage. Zie ook Vergoeding.