WERKINSTRUCTIE

Iedere vrijwilliger krijgt een werkinstructie opgestuurd. Lees deze goed door want daarin staat wat er van jou wordt verwacht en wat jij van de organisatie mag verwachten. In de werkinstructie staat bijvoorbeeld dat van de vrijwilligers wordt verwacht dat ze stevige schoenen dragen (tijdens de op- en afbouw zijn veiligheidsschoenen verplicht).

WERKDAGEN

  • De opbouw begint op zaterdag 24 juni 2023
  • Op donderdag 29 juni 2023 beginnen de vrijwilligers die het verkeer regelen op de parkeervelden en de Kiss 'n Ride en deze shifts lopen door tot en met maandag 3 juli 2023
  • De afbouw van het terrein begint op maandag 3 juli en loopt door t/m woensdag 5 juli 2023

WERKTIJDEN

Gemiddeld werk je ca. 8 uur op een dag. Dit kan iets wisselen per taak. De werktijden zijn tussen 08:00 en 00:00 uur. Een kleine groep medewerkers werkt in de nacht als verkeersregelaars op de parkeerterreinen.

LEEFTIJD

De minimale leeftijd om te mogen werken voor LBG Bergharen is 18 jaar.

PLANNING

Bij de inschrijving kun je zelf de shift(s) kiezen die je wenst te gaan werken. Dit doe je door op het aanmeldformulier bij 'Beschikbaarheid' je gewenste shifts aan te vinken. Diensten die al bezet zijn kunnen niet meer worden gekozen. Dus schrijf je zo snel mogelijk in. Bedenk wel dat wanneer je eenmaal voor een dienst bent ingepland, je die ook daadwerkelijk moet uitvoeren. Dus hou daar rekening mee in je planning rondom en tijdens het festival.

VERGOEDING

Vrijwilligers ontvangen voor hun werkzaamheden op DTRH een dagkaart of een weekendkaart.

  • Minimaal 8 uur voor een dagkaart
  • Minimaal 16 uur voor een weekendkaart
Wanneer je als vrijwilliger werkt namens een vereniging, ontvangt deze vereniging ook nog eens een vrijwilligersbijdrage voor jouw inzet.