Omdat Down The Rabbit Hole één jaartje uit logeren gaat, kunnen de vrijwilligers van leefbaarheidsgroep Bergharen (LBG) gebruik maken van de faciliteiten van Lowlands Parking die opgebouwd zijn voor Lowlands, het weekend vóór Down The Rabbit Hole. Voor de vrijwilligers van LBG geldt dit jaar de volgende informatie met betrekking tot het weekendverblijf.

MEDEWERKERSCAMPING

Je verblijft op de medewerkerscamping. Deze camping is gelegen op het vakantiepark Walibi Village, Cerespark 2 8256 PX Biddinghuizen.

De medewerkerscamping behoort tot het backstagegebied van Down The Rabbit Hole en is niet toegankelijk voor festivalgangers. Als medewerker van Leefbaarheidsgroep Bergharen is het niet toegestaan te kamperen op de festivalcamping.

FESTIVALBUS

Vanaf donderdag 26 augustus t/m maandag 30 augustus rijdt er 24 uur per dag een bus voor de medewerkers tussen de medewerkerscamping en het festivalterrein.

CHILL AREA

In de Chill Area (grote witte tent in ons gebied) kun jij rustig wakker worden met een kopje koffie op de grote loungebank, een biertje drinken in de grote tent én er staat drie keer per dag een goede maaltijd voor je klaar. Je kunt ook je telefoon opladen in het telefoonhuis. Dit is op eigen risico.

Naast de Chill Area staat het badhuis van de medewerkerscamping. Deze is 24 uur per dag geopend voor alle medewerkers van Down The Rabbit Hole die verblijven op de medewerkerscamping.

KOFFIE, THEE & BIERTJES

Als de grote tent van de Chill Area geopend is kun je gratis koffie, thee en water krijgen. Vanaf het avondeten kun je zolang de voorraad strekt ook kiezen voor een frisje of biertje.

MAALTIJDEN

Drie keer per dag staat er een verse maaltijd voor je klaar. Naast een maaltijd met vlees, wordt ook altijd een vegetarische optie aangeboden. Wanneer je aan het werk bent en niet de mogelijkheid hebt om op de medewerkerscamping te eten, geldt dat je zelf voor aanvang van je shift je lunchpakket maakt en meeneemt naar je werkplek. Drinken wordt de gehele dag rond gebracht. Afhankelijk van je shift krijgt je in de middag of in de avond een warme maaltijd.

Natuurlijk kun je ook op het festivalterrein van alles eten en drinken. Dit is voor eigen rekening.

Voldoet bovengenoemde niet aan jouw wensen, omdat je bijvoorbeeld veganistisch bent of een speciaal dieet volgt, kun je (deels) eigen eten meenemen. Dit kan in de koeling bewaard worden. Het is helaas niet toegestaan zelf gebruik te maken van de keuken van de kookploeg. Daarnaast ontvang je geen (financiële) compensatie voor het (deels) verzorgen van je eigen maaltijden. Heb jij een verzoek? Vermeld dit dan duidelijk in het opmerkingenveld in het aanmeldformulier, zodat de organisatie contact met je op kan nemen.